Ik, Jan Maase

Geboren in 1958.

Mijn naam is Jan Maase. Ik ben geboren in 1958. Vrijwel m’n hele leven heb ik een eigen bedrijf gehad en bestond mijn leven uit werken, werken en nog eens werken. Op een zeker moment ging het mis: Allerlei kwalen en ziektes staken de kop op. Van de ene op de andere dag stond mijn leven op z’n kop.

Ik heb altijd graag met mensen gewerkt. Al langere tijd zocht ik iets om anderen mee te helpen. Een hobby werd daarmee een fantastische manier om dat te kunnen doen. Eerst als EHBO- instructeur en inmiddels ben ik al jaren adviseur voor mensen die last hebben van ziektes en aandoeningen.

Langere tijd ben ik me ervan bewust dat veel ziektes en klachten mede ontstaan doordat mensen op ziekmakende aardstralen en/of wateraders wonen. Electro-smog of vervuiling bijvoorbeeld, is een ziekmakende straling.

Via een evenement waar ik als EHBO’er werkzaam was, kwam ik terecht bij een workshop ‘Wichelroede’. Tot mijn eigen verbazing bleek ik gevoel en aanleg te hebben voor het werken hiermee. Van het één kwam het ander.

Diverse workshops, trainingen en contacten met andere wichelaars later, lijkt het alsof alle puzzelstukjes langzaamaan op zijn plaats vallen. Gevoelens die ik niet thuis kon brengen, indrukken die mij een groot deel van mijn leven plaagden en die mijn functioneren regelmatig verstoorden, kregen een plekje; als een soort thuis komen.

In de loop van de tijd heb ik mij ontwikkeld tot medium en trans-healing therapeut. Ik kan nu personen begeleiden naar oude blokkades en overtuigingen, zodat ook kwalen die niet voortkomen uit aardstralen, wateraders, GSM- en antenne zendmasten naar boven komen. Zo kan men met andere inzichten en overtuigingen gezonder door het leven gaan. Door mijn gevoel in te zetten op locatie, kan ik ook demografische problemen neutraliseren.

Contact

Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond huis

Voor meer informatie bel 06 105 252 34