De reis naar uw innerlijke zelf

De ontwikkelingen staan niet stil en de gevoeligheid heeft zich razend snel verder ontwikkeld. En nu mag ik oprecht stellen dat al die ontwikkelingen geleid hebben tot mijn mediumschap. Ik ben onder begeleiding gegaan bij de spirituele & intuïtieve academie en heb daar diverse trainingen en workshops gevolgd. Nu ben ik officieel erkend als medium en trance healing therapeut en heb ik daarbij ook Paramedisch & Psychosociaal mediumschap gedaan. Het thema een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond huis krijgt hiermee veel diepgang.

Door al deze ontwikkelingen heb ik nog meer de overtuiging gekregen dat veel lichamelijke en geestelijke aandoeningen ontstaan uit een disbalans, door oude overtuigingen, en niet goed uitgewerkte ervaringen uit het verleden die tot fysieke en of emotionele blokkades leiden, met als gevolg ziekten en aandoeningen.

Mijn taak als medium is dat ik een persoon ga begeleiden en ik laat diegene in contact komen met de blokkades zijn/haar leven. Ik geef inzicht in hoe deze blokkades zijn ontstaan, zodat ik de disbalans kan herstellen. Dit zorgt voor een andere overtuiging die men kan aannemen als hij of zij dat zelf wil.

Als extra wil ik benadrukken dat ik nooit tegen doktersbezoek of voorgeschreven medicatie zal ingaan. Maar uit ervaring van mijzelf en collega’s, blijkt dat de positieve veranderingen in die blokkades vaak lijden tot ander medicijngebruik en doktersbezoek.

Contact

Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond huis

Voor meer informatie bel 06 105 252 34