Meten is weten

Ik kom op afspraak bij u thuis. Van te voren weet ik het liefst zo min mogelijk over de woning en eventueel aanwezige klachten, zodat ik de woning kan ontstoren zonder te veel vermoedens en verwachtingen. Meten is tenslotte weten. Wel vind ik het fijn als u zelf op een A4 een simpele plattegrond van de woning tekent, zodat ik een indruk krijg van de oppervlakte en de indeling.

Daarna ga ik met behulp van een Lecher antenne nauwkeurig te werk om de huidige situatie in kaart te brengen. Op de tekening geef ik aan waar en hoe in uw woning, alle aanwezige belastende Curry- en Hartmannlijnen lopen. Ook de loop van aanwezige wateraders en de plaatsen waar straling van zendmasten uw huis binnendringen worden genoteerd.

De volgende stap is het vrijmaken van de ziekmakende belasting van de lijnen, door middel van ontstoringsampullen. De ampullen, van ongeveer 5 bij 1 cm doorsnee, worden nauwkeurig aangebracht en doen daar direct hun werk. Hierbij houd ik rekening met de optische aanwezigheid: de ampullen worden zoveel mogelijk buiten bereik van kinderen en huisdieren geplaatst. De gemiddelde tijd die ik besteed aan een normale woning is zo’n 3 tot 4 uur.

Ik wil graag het volgende benadrukken: Bij geen enkele aandoening of klacht zou ik u er van willen overtuigen om de behandeling of therapie die u volgt te stoppen of te wijzigen!

Contact

Een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond huis

Voor meer informatie bel 06 105 252 34